Krav på hemsida

Krav på hemsida:

För att öppna ett handlarkonto hos oss måste din hemsida uppfylla följande krav.

Följande information måste presenteras klart och tydligt för kunden:

• Företagets Regler och Villkor
  • Företagets prenumerationsvillkor om företaget säljer prenumerationsbaserade tjänster eller produkter.
  • Företagets leveransvillkor och returpolicy
  • Namnet på produkens/tjänstens deskriptor som kommer att synas på kundens kontoutdrag
Speciellt viktigt om namnet på deskriptorn inte är samma som hemsidans URL {% /help-warn-box %}}
  • Kundservice information (e-post och telefonnumer)
  • Företagets integritespolicy
  • En tydlig beskriving av produkterna/tjänsterna inklusive priser och övriga avgifter
  • Kontakt och företagsinformation
  • Företagets lokation då betalningen sker
  • Visa och Mastercard logotyper

Annat

• För Hemsidan ska du ha ett avtal med en gateway. Se gateways
  • All kortinformation måste hanteras på en SSL säkrad sida eller ansluting
Från och med 1. oktober 2017 måste hela din webbshop ha ett SLL-certifikat. Annars kommer kunden att få ett meddelande om att hemsidan inte är säker.

*Kunden måste acceptera villkoren för prenumerationsbaserade tjänster och produkter före betalningen sker. En link till “Regler och Villkor” måste finnas tillgänglig. * När en kund har genomfört en betalning måste ett kvitto måste finnas tillgänglig

Nyttiga links

Kontrollera ägaren av domänen som används whois.domaintools.com