Krav på hemsida

Krav på hemsida:

För att öppna ett handlarkonto hos oss måste din hemsida uppfylla följande krav.

Följande information måste presenteras klart och tydligt för kunden:

• Företagets Regler och Villkor.
  • Företagets prenumerationsvillkor om företaget säljer prenumerationsbaserade tjänster eller produkter.
  • Företagets leveransvillkor och returpolicy.
  • Namnet på produkens/tjänstens deskriptor som kommer att stå på kundens kontoutdrag.
Speciellt viktigt om namnet på deskriptorn inte är samma som hemsidans URL
  • Kundservice information (e-post och telefonnummer)
  • Företagets integritespolicy
  • En tydlig beskriving av produkterna/tjänsterna inklusive priser och övriga avgifter
  • Kontakt och företagsinformation
  • Företagets lokation då betalningen sker
  • Visa och Mastercard logotyper

Annat

• Du behöver ett avtal med en gateway. Se gateways
  • All kortinformation måste hanteras på en SSL-säkrad sida eller ansluting.
Från och med den 1 oktober 2017 måste din webbshop ha ett SLL-certifikat. Annars kommer kunden att få ett meddelande om att hemsidan inte är säker.
  • Kunden måste acceptera villkoren för prenumerationsbaserade tjänster och produkter före betalningen sker. En länk till “Regler och Villkor” måste finnas tillgänglig.
  • När kunden har genomfört en betalning måste ett kvitto ges ut.

Nyttiga länkar

Se vem som äger domänen här: whois.domaintools.com