Krav til nettside

Krav til nettside:

For å få innvilget en innløseravtale hos oss må nettsiden din oppfylle kravene under.

De følgende elementene og informasjon må være tydelig presentert for kunden:

• Bedriftens Vilkår og Betingelser
  • Abonnementets “Vilkår og Betingelser”, dersom bedriften tilbyr et abonnementsbasert produkt eller en tjeneste
  • Bedriftens leveringsbetingelser, angrerett og retur policy
  • Navnet på produktets descriptor som vil stå på kundens kontoutskrift
Svært viktig navnet på descriptor ikke er det samme som hjemmesidens URL.
  • Informasjon om kundeservice (e-mail og telefonnummer)
  • Bedriftens personvernspolicy
  • En tydelig beskrivelse av produktene/tjenestene, inkludert priser og gebyrer

• Kontakt- og bedriftsinformasjon

• Bedriftens beliggenhet på tidspunkt for betaling

• Visa og Mastercard logoer

Andre krav

• Nettsiden har en avtale med en gateway. Se gateways
  • All kortdata skal håndteres på en side med SLL-sikring eller forbindelse
Fra 1. Oktober 2017, skal hele din nettbutikk ha et SSL sertifikat, ellers, vil kunden få beskjeden “ikke sikker” når han utfyller et skjema i din nettbutikk.
  • Vilkår og betingelser på nettsiden skal aktivt aksepteres av kunden før kjøpet kan gjennomføres. Dette skal inkludere en aktiv link til Vilkår og betingelser.
  • Betingelsene for abonnementsbaserte tjenester eller produkter skal aksepteres av kunde før betaling. De skal også kunne se en link til “Vilkår og Betingelser”
  • Når en kunde har fullført en betaling i nettbutikken, skal han se en kvittering

Nyttige linker

Sjekk eierskap av domenet ved hjelp av whois.domaintools.com

Tilbake til Clearhaus.com

Velg språk

Still et spørsmål

Still et spørsmål

Later
Send

Helpdesk Suggestions: