Krav til hjemmeside

Krav til hjemmeside:

For at få en indløsningsaftale hos os, skal din hjemmeside opfylde nedenstående krav:

Følgende informationer og elementer skal være tydelige for kunden:

• Virksomhedens handelsbetingelser
  • Virksomhedens abonnementsbetingelser, hvis virksomheden sælger abonnementsbaserede services eller produkter
  • Virksomhedens leveringsbetingelser, fortrydelsesret og returpolitik.
  • Navnet på produktets descriptor, som vil fremgå på kundens kontoudtog.
Især vigtigt hvis navnet på descriptoren ikke er det samme som hjemmesidens URL.
  • Information om kundeservice (e-mail og telefonnummer)
  • Virksomhedens fortrolighedspolitik
  • En præcis beskrivelse af dine produkter/services, inklusiv priser og gebyr.
  • Kontakt- og virksomhedsinformation
  • Virksomhedens beliggenhed på tidspunktet for betaling
  • Visas og Mastercards logoer

Andet

• For hjemmesiden skal du have en aftale med en gateway. Se gateways
  • Alt kortdata skal håndteres på en side med SSL-sikring eller -forbindelse.
Pr. 1. oktober 2017 skal hele din webshop have SSL-certifikat. Ellers vil kunder få beskeden “ikke sikker”, når de udfylder en formular i din webshop.
  • På hjemmesiden skal handelsbetingelserne aktivt accepteres før købet kan gennemføres. Dette skal inkludere et aktivt link til handelsbetingelserne.
  • Abonnementsbetingelser for produkter/servoces skal accepteres af kunden inden betaling. De skal også kunne se et link til handelsbetingelserne.
  • Når en kunde har gennemført en betaling i din webshop, skal de se en kvittering

Brugbare links

Forbrugerombudsmanden om alt hvad du har brug at vide, før du går igang med at sælge dine vare på nettet.

Tjek ejerskab af det domæne du bruger whois.domaintools.com